Indretningspakker

INDRETNINGSRÅDGIVNING:
HELE BOLIGEN


Ved et besøg af mig får du konkrete løsningsforslag og en plan, som du efterfølgende kan gå videre med. Du får en kompetent rådgivning som sætter gang i processen og guidelines til, hvor du skal sætte ind og hvor du skal foretage forandringer.

Det er en all- round session, hvor alle elementer i indretningen er i spil med det mål for øje, at indretningen optimeres og der skabes sammenhæng mellem rummene. Dette gøres for at familien såvel som den enkelte beriges og næres af omgivelserne.  Oftes skaber vi forandringerne medens jeg er der.


Pris: 4.900,-  kr / Varighed: 4 timer

INDRETNINGSRÅDGIVNING:
ET ENKELT RUM


Har du et rum, som bare ikke fungerer? Et rum, du ikke har lyst til at opholde dig i og har prøvet al muligt og stadigvæk ikke kan finde ud det, så kan jeg hjælpe dig. Rigtig mange har f.eks. problemer med indretningen af  deres stue, fordi de ikke synes at rummet er rart at opholde sig  i. Det kan være, at oplevelsen af intimitet og følelsen af fundament ikke er tilstede og at dine eller familiens behov ikke er dækket.

Med denne konsultation – hjemme hos dig/jer – og uanset hvilket rum det er, ser vi på, hvad det er der skal til for at kommer på plads med din/jeres indretning.


Pris: 3500,-  kr / Varighed: 2 1/2 timer

BELYSNINGSRÅDGIVNING


Når jeg hjælper med indretning, er belysning en del af min rådgivning. Har du styr på boligens indretning, men ikke en optimal belysning, kommer jeg gerne forbi og giver rådgivning om hvilken slags belysning og lamper, som boligen har brug for. Det kan også være, at du skal have bygget nyt hus eller renovere et eksisterende og gerne vil have styr på belysningen fra starten af processen.

Læs mere om Belysningsrådgivning.


Pris: 1.500,- kr/timen

FARVERÅDGIVNING


Har du brug for hjælp til valg af farver til boligen eller et andet rum, tilbyder jeg kompetent farverådgivning. Den rette farve kan give et rum karakter og nogle gange skal der ikke meget mere til end en farve for at fuldenede indretningen af dit hjem.

Læs mere om Farverådgivning.


Pris 1500,- kr/timen