HANDELSBETINGELSER


Priser og betaling

Alle beløb er i danske kroner og betaling kan ske med Visa, Mastercard, bankoverførelse eller mobilepay. Send en mail til mail@henriettewleth.com hvis du ønsker at købe et tæppe og betale ved bankoverførelse eller mobilepay og skriv hvilket tæpper det drejer sig om.

Levering

Levering sker med GLS eller andet aftalt firma som anvender tracking og du kan forvente at det tager 3-7 arbejdsdage fra ordren og betaling er gået igennem, til du modtager din varen. Du vælger selv om varen skal leveres til din dør eller til en pakkepost med afhentning. Fragten betales af køber.

Returnering

Ved online køb, kan varen returneres i samme stand som modtaget. Du har ret til at sende varen retur i 14 dage fra den dag du modtager varen og du skal sende en mail til mail@henriettewleth.com hvis du ønsker at returnere varen, så jeg ved at pakken er på vej og ankommer i åbningstiden.

Når varen er i showroomet sammen med købskvitteringen og såfremt at varen er i sin oprindelige stand, refunderes det fulde beløb som er betalt for varen. Købskvittering skal være med, ellers tages varen ikke retur. Betaling for fragt refunderes ikke men betales af køber, ligesom nedsatte varer eller andre former for kampagne tilbud ikke tages retur.