Farverådgivning

Professionel rådgiving om farver i din bolig

  • Den rette farvesammensætning kan fuldende indretningen af din bolig
  • Farver skaber stemning i boligen
  • Farver er mærkbare og påvirker dit humør
  • Farver kan ændre på oplevelsen af rum
  • Farver kan bidrage med forhøjet livskvalitet
Farvesætning er mit speciale og jeg har stor viden om hvad farver kan gøre for indretning af boligen og for oplevelsen af rum. Er du på plads med indretningen, men synes ikke at rummene fremstår helstøbte eller med den rette stemning, tilbyder jeg kompetent farverådgivning, hvor det sanselige og mærkbare indtryk er i højsæde og fuldender indretningen af boligen.
farverådgivning
Valg af farver til boligen og hvilke vægge som skal males, afgøres i forhold til lysindfald, øvrigt inventar, de tilstødende rum og behovet for stemning og nogen gange skal der ikke andet end en farve til, før rummet opleves anderledes og mere helstøbt. I min farverådgivning – og indretningsrådgivning iøvrigt – anviser jeg hvordan faktorer som lys, indretning, materialer og behov for stemning, spiller ind og lægger grund for de farvevalg, som jeg foreslår.
Den rette farve binder rummets indretning sammen, støtter op om de eksisterende møbler og påvirker os med den ønskede energi. Har du f.eks brug for; mere energi, dybde, intimitet, fundament, flow, ro, omsorg, kreativitet, stabilitet eller vækst inddrages dine ønsker i min rådgivning om farvevalg. Farver har frekvenser og vibrationer, som rammer os, ligesom lydbølger og lyset gør og kan foruden en vellykket indretning bidrage med forhøjet livskvalitet.
Book en farverådgivning  her
Pris 2.500,- kr.
Læs artikel om farver her: https://henriettewleth.com/wp-content/uploads/2014/02/boligen_01_12.pdf