Farverådgivning

Min rådgiving om farvevalg i din bolig er baseret på professionel viden om:

  • Den rette farvesammensætning kan fuldende indretningen af din bolig
  • Farver skaber stemning i boligen
  • Farver er mærkbare og påvirker humøret
  • Farver ændrer oplevelsen af rum
  • De rette farver øger livskvaliteten

Hjælp til valg af farver

Farvevalg og farvesætning er mit speciale. Jeg har stor viden om hvad farver kan gøre for indretningen af boligen og for oplevelsen af rum. Er du på plads med indretningen, men synes ikke at rummene fremstår helstøbte eller med den rette stemning, tilbyder jeg kompetent farverådgivning, hvor sanseindtrykket er i højsæde og målet er at fuldende indretningen af din bolig.
farvevalg og rådgivning ved Henriette W. Leth
farverådgivning ved Henriette W. Leth
valg af farver professionel farverådgivning ved Henriette W. Leth
Valg af farver til boligen og hvilke vægge der skal males, afgøres ved at se på: lysindfald, øvrige inventar, tilstødende rum samt behovet for at skabe en ønsket stemning, som en samlet helhed. Nogen gange skal der ikke andet end en farve til, før rummet opleves anderledes og mere helstøbt. I min farverådgivning – og indretningsrådgivning iøvrigt – anviser jeg hvordan faktorer som lys, indretning, materialer og behov for stemning, spiller ind og ligger til grund for de farvevalg som jeg foreslår.

Bevidst farvevalg

Den rette farve binder rummets indretning sammen, støtter op om de eksisterende møbler og påvirker os med den ønskede energi. Har du f.eks brug for mere: energi, dybde, intimitet, fundament, flow, ro, omsorg, kreativitet, stabilitet eller vækst, inddrages dine ønsker i min rådgivning om farvevalg. Farver har frekvenser og vibrationer, som rammer os, på samme måde som lydbølger og lys gør det. Farver kan, ligesom en vellykket indretning, bidrage med forhøjet livskvalitet og velvære. Pr. time 1.395,- kr.