Få professionel rådgivning til indretning af din bolig

– og det hjem du drømmer om.
Mangler du en plan og løsningsforslag så du kan få de omgivelser du ønsker? Så book en tid og få besøg af en indretningskonsulent.
Her kan du få rådgivning om:
  • Placering af møbler
  • Valg af belysning
  • Valg af farver
  • Valg af materialer
  • Konkrete forslag til Indkøb af nye møbler og lamper
  • Ophængning af billeder
  • Skræddersyede løsninger / møbler

Få hjælp til indretning af boligen Ved et besøg får du konkrete løsningsforslag og en plan, som du efterfølgende kan gå videre med. Du får kompetent rådgivning med vigtige guidelines og inspiration til hvor, du skal sætte ind og hvor du skal foretage forandringer i dit hjem. Denne konsultation er oftes nok til, at du får overblikket og sætter gang i processen. Så du kommer på plads med indretningen. Nogle gange skaber vi forandringerne, imens at jeg er der. Altsammen i samråd med dig – så du kan få – kærligheden til dit hjem tilbage.

Varighed: 4 timer. Pris: kr. 4.500,-

Få hjælp til indretning af et rum Har du et rum, som bare ikke fungerer. Et rum, du ikke har lyst til at opholde dig i, og har prøvet al muligt, men det er stadigvæk ikke godt, så er der hjælp at hente. Det kan også være at du ønsker en gennemgribende forvandling i et enkelt rum. Det kan være nyt køkken eller stuen, som skal opgraderes, fordi behovene har ændret sig.

Varighed: 2 1/2 time. Pris: kr. 3.100,-

Online indretningshjælp Har du et mindre problem, som du søger rådgivning og sparring til, tilbyder jeg en online session. Via skype eller messenger kigger vi på din indretningsmæssige udfordring og du får løsningsforslag med det samme. Vi aftaler på forhånd et tidspunkt, som kan foregå både i hverdagene og i week-enden.

Varighed: 1/2 time. Pris: kr. 600,-