Indretning for private

Lad mig hjælpe dig med at få det hjem du drømmer om.

  • Placering af egne møbler
  • Forslag til indkøb og placering af nye møbler
  • Valg af belysning/lamper og farver
  • Ophængning af billeder
  • Specialtegnede løsninger / møbler
  • Valg af tæpper, tekstiler og materialer
Indretning stue, Henriette W. Leth, indretningskonsulent
Turkisblå badeværelse, Henriette W. Leth, farvekonsulent
Specialdesignet reol, Henriette W. Leth, møbeldesigner
Indretning entré, Henriette W. Leth, indretningsrådgiver
Blå væg grå tæppe, Henriette W. Leth, farverådgiver
Sofakunst ophængning af billeder, Henriette W. Leth, boligkonsulent

Indretningsrådgivning til hele boligen

Ved et besøg af mig får du konkrete løsningsforslag og en plan, som du efterfølgende kan gå videre med. Du får en kompetent rådgivning som sætter gang i processen og vigtige guidelines til hvor du skal sætte ind og hvor du skal foretage forandringer. Det er en all- round session, hvor alle elementer i indretningen er i spil med det mål for øje, at indretningen optimeres og der skabes sammenhæng mellem rummene. Dette gøres for at familien såvel som den enkelte beriges og næres af omgivelserne. Nogle gange skaber vi forandringerne imens at jeg er der. Varighed: 4 timer + 1/2 times opfølgning via mail eller telefon. Pris 4.495,- kr.

Indretningsrådgivning af et enkelt rum

Har du et rum, som bare ikke fungerer? Et rum, du ikke har lyst til at opholde dig i og har prøvet al muligt og kan stadigvæk ikke finde ud det, så kan jeg hjælpe dig. Rigtig mange har problemer med indretningen af deres stue, fordi de ikke synes at rummet er rart at være i. Det kan være at oplevelsen af intimitet og følelsen af fundament ikke er tilstede og at dine eller familiens behov ikke er dækket. Med denne konsultation – hjemme hos dig – og uanset hvilket rum det er, ser vi på hvad det er som skal til for at du kommer på plads. Så behøves du ikke så du ikke længere bruge tid og energi på indretningen og fremover kan nyde godt af en vellykket indretning. Varighed: 2 1/2 time + 1/2 times opfølgning via mail eller telefon. Pris 3.195,- kr.

Belysningsrådgivning

Når jeg hjælper med indretning, er belysning en del af min rådgivning. Har du styr på boligens indretning, men ikke en optimal belysning, kommer jeg gerne forbi og giver rådgivning om hvilken slags belysning og lamper, som boligen har brug for. Det kan også være, at du skal have bygget nyt hus eller renovere et eksisterende og gerne vil have styr på belysningen fra starten af processen. Det gode er, at du – udover min rådgivning – får rabat på køb af lamper, fordi jeg har nogle gode aftaler med mine samarbejdspartnere. Pr. time : Pris 1.395,- kr.

Farverådgivning

Er du på plads med indretningen, men synes ikke at rummene fremstår helstøbte eller med den rette stemning, tilbyder jeg kompetent farverådgivning. Valg af farver til boligen og hvilke vægge som skal males, afgøres i forhold til lysindfald, øvrigt inventar, de tilstødende rum og behovet for stemning og nogen gange skal der ikke andet end en farve til, for at ændre på stemningen i et rum. I min farverådgivning – og indretningsrådgivning iøvrigt – anviser jeg hvordan faktorer som lys, indretning, materialer og behov for stemning, spiller ind og ligger til grund for de farvevalg, som jeg foreslår. Den rette farve binder rummets indretning sammen, giver rummet karakter og støtter op om de eksisterende møbler og påvirker os med den ønskede energi. Pr. time : Pris 1.395,- kr.
Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til min indretningsrådgivning. – Alle beløb er inkl. moms og kørsel tilægges med 4,50 kr. pr. km.