Få professionel rådgivning til indretning af din bolig

– og få det hjem du drømmer om.
 
Indretning er en kompleks størrelse, hvor både det visuelle, de menneskelige behov og tingene rent praktisk skal fungere. Spiller helheden ikke? Eller har rummet ikke den ønskede værdi? Ved du ikke hvordan møblerne skal placeres for at møblerne kommer til sin ret i dit hjem? Er du i tvivl om hvordan du kan ændre stemningen med den rette belysning og farve? Er du usikker på hvilke møbler du skal købe? Eller har du behov for guidelines til hvordan form og materiale har betydning for oplevelsen af et rum? Så er det nu du skal booke en indretningskonsultation – spare tid og unødige ressourcer – og komme hen mod et stabilt fundament, som beriger og nærer dig.

Få hjælp til indretning af boligen

Ved et besøg af mig får du konkrete løsningsforslag og en plan, som du efterfølgende kan gå videre med. Du får kompetent rådgivning med vigtige guidelines og inspiration til hvor, du skal sætte ind og hvor du skal foretage forandringer i dit hjem. Denne konsultation er oftest nok til, at du får overblikket og sætter gang i processen og komme på plads med indretningen. Nogle gange skaber vi forandringerne, imens at jeg er der. Altsammen i samråd med dig – så du kan få optimeret din boligindretning.

Varighed: 4 timer. Pris: kr. 4.500,-

Få hjælp til indretning af et rum

Har du et rum, som bare ikke fungerer? Et rum, du ikke har lyst til at opholde dig i, og har prøvet al muligt, men rum-oplevelsen er stadigvæk ikke god, så er der hjælp at hente. Det kan også være at du ønsker en gennemgribende forvandling i et enkelt rum. Det kan være nyt køkken eller stuen, som skal opgraderes, fordi behovene har ændret sig.

Varighed: 2 1/2 time. Pris: kr. 3.100,-

Online indretningsrådgivning

Har du et mindre problem, som du søger rådgivning og sparring til, tilbyder jeg en online session. Via skype eller messenger kigger vi på din indretningsmæssige udfordring og du får løsningsforslag med det samme. Vi aftaler på forhånd et tidspunkt, som kan foregå både i hverdagene og i week-enden.

Varighed: 1/2 time. Pris: kr. 600,-