Belysning

Hvorfor er belysning det aller vigtigste i en boligindretning?

  • Lys giver energi.
  • Lys gengiver farver og skaber rum.
  • Lys er vigtig, fordi det påvirker opfattelsen af rummet, indretningen og farverne.
  • Lys påvirker også nogle menneskers humør og syn.
  • Lys får rummet til at føles nærende og levende.
I Danmark, har vi så få måneder om året med nok naturligt dagslys, at det er nødvendigt at inddrage belysning som en del af indretningen. Vi tilbringer mange dage og timer i vores hjem, hvor mørket er brudt frem udenfor, og hvor vi har brug for lys til aktiviteter, gøremål og til at skabe stemninger i de enkelte rum.
Vi har især brug for lys som nærer os, fordi vores omgivelser betyder uendelig meget for vores livskvalitet.
Få det rigtige lys i boligen:
Belysningen er ikke kun et valg af design på lampen. Det handler i højere grad om hvilken funktion lyset skal have, hvordan det skal bruges, hvor det skal placeres, samt hvilken betydning det vil have for rummets udtryk.
Man skelner overordnet mellem en ensartet grundbelysning, funktionelt lys, æstetisk lys og stemningsskabende lys.
Når jeg hjælper med indretning, er belysning en del af min rådgivning, men har du styr på boligens indretning og har du ikke en optimal belysning, kommer jeg gerne forbi; så får du vigtige guidelines og tips til hvilken slags belysning, der er brug for. Skal du have bygget nyt hus eller renovere et eksisterende er det godt at tænke belysningen ind fra starten af, så den spiller med helheden.
Ved en belysningskonsultation får du konkrete forslag til hvilke lamper du skal bruge og du undgår fejlkøb. Du får hjælp og inspiration til at indrettet din bolig med den rette belysning, så dit hjem bliver et rart sted at være. Et hjem som nærer dig og giver rummet den ønskede karakter.

BELYSNINGSRÅDGIVNING

Varighed: 2 ½ timer. Pris:  3.100 kr.
Udover rådgivningen , kan mine kunder – gennem mine gode samarbejdsaftaler – få 15 – 20 % rabat på køb af stort set al belysning.
Belysning rådgiving København og Sjælland
 The most beautiful light is the light that shines from someone´s heart…
 
Book en tid her