Om indretningsrådgivning

5 tips til samarbejde med indretningskonsulent: 
1. Find ud af dine behov og det, der ikke fungerer i hjemmet.
2. Overvej, hvordan du ønsker, at dit hjem skal opleves.
3. Tag stilling til, hvad du vil af med, og hvad du ønsker af nyt.
4. Tænk langsigtet i dine investeringer, så du arbejder hen mod et stabilt fundament.
5. Brug tid på at finde den rigtige indretningskonsulent,
der kan hjælpe dig videre til det hjem, som du drømmer om.
Inden du går igang med at samarbejde med en indretningskonsulent skal du gøre dig tanker om, hvordan du ønsker dit hjem skal opleves. Og hvilke udfordringer, som du ønsker bliver løst.  En indretningskonsulent er i stand til at formidle og se andre muligheder i de eksisterende forhold, samt komme med løsningsforslag, som du ikke selv har haft i tankerne.
Det at indrette en bolig er – for en indretningsdesigner – en personlig fortolkning. Derfor er det vigtig, at du finder den rigtige indretningskonsulent, som matcher dine behov. For i kraft af – en indretningskonsulentens kompetencer, kan du nå langt med enkle midler og tiltag.
Det kan være en farve på væggen, som bidrager med en stemning. En farver som binder rummets indretning sammen eller løfter og støtter op om de eksisterende forhold. Det er ikke altid at de hvide vægge, gør det. Det kræver forståelse for de virkemidler som anvendes.
Hvordan påvirker det eksisterende dagslys rummet eller hvad gør manglen på det samme. Hvor sætter man ind, for at komme hen imod en ønsket oplevelse af rummet. Og hvad skal der til, for at man trives i rummene ?
Med sans for det sanselige og mærkbare, kan en indretning være berigende. Indretning handler ikke om, hvilke puder, der skal være i sofaen, men om livet som skal leves og opleves. Og omgivelser som påvirker vores livskvalitet. Dermed er måden at indrette os på; et middel til at få plads til det liv, som vi ønsker.
Indretning handler om omgivelser som nærer os. Ikke om et endeløst forbrug af dimser og dutter, som fylder, flyttes rundt på og som forbruger af klodens ressourcer.
Jeg vil meget gerne hjælpe med, at skabe de omgivelse for dig – og for de mennesker – som du har omkring dig. Hvis ikke jeg kunne gøre en forskel hjemme hos folk, så havde jeg beskæftiget mig med noget andet, som bidrager til menneskets trivsel.
Jeg startede med møbeldesign, fordi det var min passion at formgive, og fordi jeg evig og altid ønskede mig objekter, som gjorde det godt for rummet og mig. Især manglede jeg møbler til opbevaring, som ikke trak rummet ned.
Formen på de møbler som vi placerer i rummet, skal altid forholde sig til rummet og det dagslys som kommer ind. Fordi objekterne i rummet, bidrager til oplevelsen af rummet som helhed. Man kan så at sige, at former og  placering af møbler og inventar, både løfter og åbner op ved brug af de rette objekter. Indretningen af vores private bolig og skabelsen af et fundament – som fungerer – er dermed prisgivet, af de virkemidler som anvendes i indretningen af en bolig.
Men nu er det dine behov og dine ønsker som jeg beskæftiger mig med. Det kan være stort, som småt. Og jeg hjælper dig gerne. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale eller hvis du har spørgsmål til min rådgivning.